Пошук

У залі засідань Калинівської міської ради ради відбулась інформаційна зустріч у рамках конкурсу «Безпечні стійкі громади»

Дата: 12.04.2024 18:52
Кількість переглядів: 279

Фото без описуЗустріч організовано для інформування керівників громад Хмільницького району.

Участь у заході взяли Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради, заступник голови обласної Ради Анатолій Ткач, Калинівський міський голова Василь Поліщук, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук.

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий зазначив, що головні напрями цьогорічного обласного конкурсу відповідають принципам і пріоритетам, затвердженим рішенням сесії облради:

  • «Безпека і оборона» – сприяння підтримці підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань, цивільний захист, правопорядок та ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій;
  • «Стійкість» – облаштування укриттів у закладах освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, громадських місцях тощо;
  • «Турбота» – забезпечення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для створення умов, спрямованих на підвищення рівня фізичного розвитку та реабілітації військовослужбовців, їх родин.

-Завданням, мрією та пріоритетом №1 для України та українців є Перемога. І для цього потрібні ресурси. Саме тому пріоритет «безпека та оборона» – №1 для формування обласного та місцевих бюджетів. Хлопці й дівчата на передовій захищають нас, а ми їм повинні допомагати, – сказав Вячеслав Соколовий. – Обласний конкурс буде ще одним додатковим інструментом для підтримки наших захисників.

Калинівський міський голова Василь Поліщук продемонстрував гостям презентацію, де видно хід ремонтних робіт реабілітаційного відділення для українських захисників на базі Калинівської ЦРЛ.

-Наша громада вже визначилась з проєктом для конкурсу, – каже Василь Поліщук. – За кошти фонду та бюджету Калинівської міської ради ми плануємо закупити спецобладнання, необхідне для боротьби з ворогом 14 бригаді оперативного призначення «Червона калина».

Загальний фонд конкурсу з обласного бюджету – 43 млн грн. За правилами співфінансування 50х50 сума збільшиться вдвічі, що дорівнюватиме 86 млн грн.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних