Пошук

Передчасно обірвалося життя молодого захисника України Володимира Гупалова

Дата: 20.03.2024 11:09
Кількість переглядів: 6271

Фото без описуПовертаючись з короткотривалої відпустки із дому у свій військовий підрозділ, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, на Дніпропетровщині загинув відважний захисник України, уродженець Радівки Володимир Гупалов.

Народився Володимир Гупалов 10 вересні 1990 року у с.Радівка. Тут пройшло його дитинство та юнацькі роки. Після закінчення школи юнак навчався на водія у Новій Греблі та у Вінниці – на будівельника.

До початку повномасштабної війни працював у будівельній бригаді ПП «Радівське». У липні 2023 року був мобілізований до війська.

Загиблий так і не встиг створити власну смію, народити дітей. Із близьких родичів у нього залишився лише батько. Мати померла у 2020 році від коронавірусу.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним Володимира Гупалова. Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо горе вашої сім’ї та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна та світла пам'ять Герою.

Поховають Володимира Гупалова 21 березня у Радівці. Прохання до жителів Калинівської громади орієнтовно о 10:00 створити коридор слави від машинобудівного заводу до центру Калинівки, а потім – у Корделівці та Радівці. Орієнтовно з 11:00 розпочнеться чин похорону у місцевому храмі.

Вічна та світла пам'ять Герою, який мужньо захищав Батьківщину.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь