Пошук

У Калинівському технологічному фаховому коледжі шиють ноші для евакуації поранених

Дата: 28.02.2024 15:02
Кількість переглядів: 809

Фото без описуУ Калинівському технологічному фаховому коледжі вже виготовили вісімдесят безкаркасних нош для евакуації поранених. Студенти старших курсів технологічного відділення розкроюють матеріал, а майстри виробничого навчання Алла Олексіюк та Олена Проскуровська шиють ноші.

-Це дуже копітка і непроста робота, бо використовуємо цупку тканину, яку важко шити. Для цього потрібне спеціальне обладнання, спеціальні голки, які можуть прошити тканину, - каже директор Калинівського технологічного фахового коледжу Руслан Будяк. – Тому сам процес пошиття виконують майстри, а студенти допомагають їм.

З проханням про допомогу у виготовленні нош до керівництва коледжу звернувся депутат Калинівської міської ради Анатолій Сопін. Він же забезпечив навчальний заклад необхідною тканиною та схемою пошиття нош, які використовують альпіністи. Працювати із міцним текстильним полотном було непросто, але і майстри, і студенти впоралися із поставленим перед ними завданням та пошили такі необхідні для українських військових ноші.

-Керівник нашого закладу Руслан Будяк – активний волонтер й до волонтерської справи залучає усіх працівників коледжу та студентів. Ми постійно проводимо благодійні акції, збираємо кошти для потреб ЗСУ та наших випускників, які нині боронять рідну землю. Окрім цього наші студенти шиють спідню та постільну білизну для військових та для медичних закладів, які надають допомогу пораненим. З перших днів повномасштабної війни ми допомагаємо нашим захисникам і будемо робити це для нашої спільної Перемоги, - каже заступниця директора Калинівського технологічного фахового коледжу Ольга Печевиста.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь