Пошук

Розпочалася 735 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 28.02.2024 08:47
Кількість переглядів: 132

Фото без описуЗа минулу добу на фронті сталося 102 бойові зіткнення. російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Вугледара, Старомайорського, Роботиного та Кринків. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

У напрямку Куп'янська українські захисники відбили 13 атак у районах Синьківки та Табаївки. Біля Кремінної провалилися 11 атак у районах Тернів та Роздолівки.  Під Бахмутом Сили оборони відбили 11 штурмів у районах Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

На Авдіївському напрямку українські воїни відбили 25 атак у районах Бердичів, Орлівки, Тоненького, Первомайського та Невельського.

Також провалилися 29 штурмів у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди під Мар'їнкою. Крім цього, відбулися ще чотири атаки в районах Вугледара, Старомайорського та Урожайного.

У Запорізькій області невдалими було вісім атак у районах Малинівки та Роботиного.

Українська авіація завдала ударів по 15 районах зосередження особового складу, збито два винищувачі-бомбардувальники Су-34 і чотири безпілотники-розвідники.

Ракетники вразили чотири райони зосередження армії росії, два артилерійські засоби, засіб протиповітряної оборони та дві радіолокаційні станції.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 28 лютого показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,16 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь