Пошук

Навчальні заклади Калинівської громади отримали благодійну допомогу від місцевих аграріїв

Дата: 27.02.2024 12:21
Кількість переглядів: 999

Фото без описуЦього разу на потреби навчальних закладів Калинівської громади директор СТОВ «Промінь» Герой України Іван Боримський передав одну тонну цукру, а директор ПП «Агрофірма «Постолова» Леонід Івчук – дві тонни триста кілограмів борошна.

За словами начальниці відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галини Фурман, це не перша допомога аграріїв навчальним закладам Калинівської громади. Борошно та цукор передадуть навчальним закладам та закладам дошкільної освіти для приготування страв для учнів та дошкільнят, а також для приготування печива, пиріжків, вареників та інших смаколиків для українських захисників, які нині боронять рідну землю від російських загарбників.

-З перших днів війни фактично у всіх навчальних закладах нашої громади розпочали пекти, готувати різні смачні гостинці для українських захисників. Два роки працюють наші «гарячі цехи», за що щиро вдячний працівникам навчальних закладів, а також благодійникам, які надають продукти для їх діяльності, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Іван Арсеньович та Леонід Петрович активно допомагають нашим військовим і  в умовах війни не забувають й про потреби громади. Ця чергова допомога – це ще один прояв їхньої щедрості, людяності та доброти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь