Пошук

Танцювальний колектив «GRACIA» Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради став володарем Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Гуцульська ватра»

Дата: 26.02.2024 16:33
Кількість переглядів: 1662

Фото без описуГран-прі конкурсу та три перші місця вибороли учасниці зразкового ансамблю сучасного танцю «GRACIA» Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради на Всеукраїнському конкурсі «Гуцульська ватра», який проходив на Івано-Франківщині.

Участь у конкурсі взяли 35 колективів з 14 областей: від Донеччини до Закарпаття, від Одещини до Чернігівщини. Колективи з Покровська, який майже на лінії розмежування, Києва, Чернівців, Івано-Франківська, Кам'янця-Подільського, які представили на огляд журі 180 танцювальних номерів.

Зразковий ансамбль сучасного танцю «GRACIA» представив на конкурсі свої чотири команди: EASY KIDS crew - найменші учасники, які дебютували з новим танцем «Вулична вечірка», KIDS RULE crew – з танцем «Ми це зробимо», Stars Kids crew – з танцем «Бажаю Волі» та команда старших учасниць GIRLS POWER crew – із номером «Вільна».

Учасниці колективу показали високий рівень технічного виконання, синхронність та характерність й отримали найвищу оцінку від журі та глядачів. За підсумками конкурсу усі три команди вибороли перші місця, а  команда старших учасниць «GIRLS POWER crew», яка виконала номер «Вільна», стала володарем Гран-прі конкурсу.

-За відгуками суддів, їх вразила постановка, костюми, зміна малюнків, але найбільше пройняло від емоцій танцівників. Було дуже приємно почути гарні відгуки від професійного суддівства хореографів України, - ділиться враженнями керівниця ансамблю Оксана Мовчан. - Номер новий, але коли він створювався, я була впевнена, що у майбутньому це претендент на найвищу нагороду Гран-прі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь