Пошук

Працівники ліцею №3 м.Калинівка підтримали ініціативу Президента «Зелена країна» та висадили понад сто саджанців дерев та кущів

Дата: 18.10.2023 11:49
Кількість переглядів: 674

Фото без описуУ рамках реалізації екологічної ініціативи Президента «Зелена країна», яка стартувала влітку 2021 року, працівники ліцею №3 м.Калинівка упорядкували територію по вулиці Вінницькій у Калинівці  та висадили саджанці берези, ялини і ялівцю.

-Навіть під час війни ми повинні дбати про те, щоб наші села та міста ставали кращими та привабливішими. Тому ми вирішили підтримати ініціативу Президента та зробити ще одне місце у Калинівці зеленішим та кращим. Нашу ініціативу підтримав Калинівський міський голова Василь Поліщук, який допоміг нам із саджанцями дерев, а за роботу взялися працівники нашого закладу, - розповідає директорка ліцею №3 м.Калинівка Валентина Кугай.

Перш за все працівники ліцею зачистили територію від сухої трави та сміття, а потім висадили саджанці. Саджанці берези, ялівцю та ялини надав безплатно директор дочірнього підприємства «Калинівський Райагроліс» Сергій Наборський, а із технікою допомогли працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка».

Програма Президента «Зелена країна» передбачає висадження 1 мільярду дерев за 3 роки і збільшення площі лісів на 1 мільйон гектарів за 10 років. Навіть в умовах війни у Калинівській громаді активно підтримують ініціативу Президента та висаджують дерева, кущі, упорядковують території та облаштовують нові паркові зони та місця для відпочинку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь