Пошук

Батько загиблого Героя Микола Левчук та депутат міської ради Анатолій Пачевський передали автомобіль побратимам Івана Левчука

Дата: 20.09.2023 12:28
Кількість переглядів: 2150

Фото без описуБатько Героя з Радівки Івана Левчука та депутат міської ради Анатолій Пачевський передали побратимам загиблого автомобіль Mercedes-Benz ML 270, який відтепер служитиме українським захисникам та допомагатиме їм у нелегкій боротьбі із ворогом.

Микола Левчук працює у приватному підприємстві «Радівське» і коли його син став на захист Вітчизни зі зброєю у руках, звернувся до керівництва підприємства з проханням допомогти військовим із придбанням автомобіля. Родина Пачевських, яка також переймалася долею свого односельця Івана Левчука, вирішила допомогти землякові та придбала автомобіль Mercedes-Benz ML 270. Однак вже на другий день після того, як автомобіль прибув в Україну, у Радівку надійшла сумна звістка про загибель Героя.

Відважний стрілець-снайпер Іван Левчук загинув 23 червня 2023 року в наслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм на Донеччині. Це важка втрата для рідних, друзів, колег, односельців, які любили та поважали Івана Левчука. Двадцятип'ятирічного Героя поховали у рідному селі – в Радівці. А через три місяці рідні вирішили передати автомобіль українським захисникам, які нині захищають Україну. Батько загиблого Микола Левчук та депутат міської ради Анатолій Пачевський відвезли автомобіль на фронт та передали побратимам Івана Левчука.

Пам'ять про Івана Левчука вічно житиме у серцях рідних, вдячних земляків та українців, за мирне майбутнє котрих Іван віддав найцінніше – своє молоде життя. Нині на розгляді у Президента України Петиція, яка набрала 25 182 голоси, Про присвоєння почесного звання Героя України Івану Левчуку. Вічна та світла пам'ять Герою.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних