Пошук

У Великих Кутищах відремонтували місток, який з’єднує дві частини села

Дата: 23.05.2023 14:09
Кількість переглядів: 1189

Фото без описуПрацівники комунального Підприємства «Господар» завершили ремонт містка, який з'єднує дві частини села Великі Кутища. Старий місток був побудований наприкінці сімдесятих років й перебував в аварійному стані. Тому жителям села, а це переважно люди старшого віку, було важко дістатися з одного кінця села до іншого.

-Цей місток дуже важливий для нашого села. По ньому люди йдуть до магазину, автобусної зупинки, школярі – до зупинки шкільного автобуса. Більшість людей пенсійного віку і пройти по аварійному містку для них дуже важко. А в обхід дорога десь до двох кілометрів довша, - розповідає виконуючий обов’язки старости Люлинецького старостинського Округу Олександр Петрук. – Тому, коли мешканці нашого села побачили інформацію про те, що у Мирному відремонтували місток, вони й собі звернулися до міського голови з проханням відремонтувати і наш місток. Нас почули та допомогли. За що красно дякую.

За роботу взялися працівники комунального підприємства «Господар», які розчистили територію від чагарників та аварійних дерев і відремонтували старий міст. Тепер місток між вулицями Стельмаха та Миру зручний та безпечний.

-Наша громада одна з найбільших в області, тому одночасно змінити та відремонтувати все і скрізь ми фізично і фінансово неспроможні. До того ж значну частину коштів ми надаємо для допомоги нашим військовим. Однак, навіть в умовах воєнного стану намагаємося, щоб навіть у невеликих селах люди почувалися комфортно, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь