Пошук

Розпочалася триста сімдесят друга доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 02.03.2023 08:51
Кількість переглядів: 152

Фото без описуУ ніч проти 2 березня окупанти вдарили по центру Запоріжжя, влучивши в багатоповерховий будинок. Удар, найімовірніше, наносився ракетою комплексу С-300. Відомо щонайменше про двох загиблих, людей дістають з-під завалів.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що станом на 08:00 врятовано 11 людей, четверо з яких госпіталізовані.

Небезпека обстрілів території України зберігається, тому не ігноруйте сигналів тривоги, не залишайте без нагляду дітей та бережіть своє життя та життя рідних.

Російські окупанти штурмують Бахмут, намагаючись оточити місто. За минулу добу на Донбасі Збройні Сили України відбили понад 170 атак.

Спікер Східного угруповання військ Сергій Череватий говорив, що ЗСУ поки не залишатимуть Бахмут, росіяни не можуть оточити місто і зазнають величезних втрат.

Раніше у Міноборони заявили, що у Бахмуті зберігається складна ситуація, туди спрямували підкріплення. Рішення утримувати місто – стратегічне, а не політичне.

Українська авіація за добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та техніки, воїни збили безпілотник «Орлан-10». Ракетні війська та артилерія вразили один район зосередження противника, два склади боєприпасів та три інші важливі об'єкти.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 2 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь