Пошук

Розпочалася триста десята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 30.12.2022 08:38
Кількість переглядів: 205

Фото без описуПід час ранкового удару 29 грудня окупанти атакували Україну 69 ракетами, 54 з яких збила протиповітряна оборона. На цьому спроби знищити інфраструктуру України та загнати українців у темряву не припинилися. І вже вночі ворог атакував Київську область дронами-камікадзе Shahed-136. Але і цього разу протиповітряна оборона відбила удар. За словами голови обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, росія цілилася «шахедами» по об'єктах інфраструктури. Проте сили ППО збили безпілотники. Попередньо – влучань не було.

Зважаючи на підступність ворога, навіть у новорічні святкові дні не втрачайте пильності, не ігноруйте сигналів повітряної тривоги, не залишайте без нагляду дітей.

Українські захисники минулої доби відбили атаки в Луганській області в районах Стельмахівки та Білогорівки. У Донецькій – у районах Соледара, Іванівського, Кліщіївки, Кам'янки, Авдіївки, Веселого, Водяного, Красногорівки та Мар'їнки.

Авіація за добу завдала 12 ударів по скупченнях сил та техніки, а також один удар – по позиції ЗРК. Ракетні війська та артилерія вразили п'ять пунктів управління, п'ять районів скупчення живої сили та склад боєприпасів.
На ранок 30 грудня у Калинівській громаді залишається 933 переселенців, серед них 318 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 30 грудня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,14 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь