Пошук

У Калинівській громаді сім’ї військових отримали допомогу

Дата: 28.11.2022 15:29
Кількість переглядів: 2388

Фото без описуУ рамках програми щодо посилення соціальної підтримки та допомоги сім’ям захисників та захисниць України, представники родин військовослужбовців Калинівської громади отримали продуктові набори від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації. У кожному наборі також були листівки з контактами департаментів, куди можна звернутись за консультацією.

Перш ніж отримати допомогу родини військових поспілкувалися із Калинівським міським головою Василем Поліщуком, народною  депутаткою України Іриною Борзовою, головою Хмільницької районної військової адміністрації Богданом Кузнєцом та заступником голови Хмільницької районної військової адміністрації Олександром Пузиром.

У разі потреби рідні мали можливість отримати консультації у начальниці управління соціального захисту та охорони здоров’я міської ради Оксани Якименко, головних лікарів Калинівської центральної районної лікарні Владислава Головащенка та Центру первинної медико-санітарної допомоги Василя Македонського, начальника 2 відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Івана Наумця.

-Ірина Борзова не вперше відвідує нашу громаду та надає допомогу її жителям. Якщо ж з якихось причин рідні не отримали продуктовий набір, можна звернутися у Центр культури та дозвілля та отримати допомогу, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Міська рада завжди готова прийти на допомогу родинам, рідні яких нині захищають нашу Вітчизну.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь