Пошук

Розпочалась двісті шістдесят шоста доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 16.11.2022 08:57
Кількість переглядів: 606

Фото без опису15 листопада в день саміту G20 росія зухвало та масовано обстріляла ракетами всю територію України. Окупанти випустили майже 100 ракет одразу з трьох напрямків - з Каспійського моря та з Ростовської області, а також з акваторії Чорного моря.

Під час масованих ракетно-дронових атак окупанти вдарили по об'єктах критичної інфраструктури Кіровоградщини, Криворіжжя та Вінниччини. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський в ефірі телемарафону повідомив, що внаслідок російської ракетної атаки 15 листопада завдано шкоди близько 30 об'єктам. Тривають роботи з відновлення. На щастя, жертв немає.

Рашисти мали намір зруйнувати наші важливі об’єкти критичної інфраструктури, однак їх наміри зруйнували українські сили ППО, які збили 73 крилаті ракети, всі 10 дронів-камікадзе та ударний безпілотник «Оріон». Велика подяка українським захисникам, які віддано та мужньо захищають рідну землю та нас усіх.

Зважаючи на ситуацію, прохання до жителів громади не нехтувати сигналами тривоги, берегти своє життя та життя рідних. У зв’язку із пошкодженням деяких об’єктів інфраструктури можливі перебої з постачанням електроенергії. Тому прохання не використовувати потужні електроприлади, ощадливо використовувати електроенергію.

Ситуація на фронті залишається напруженою. росіяни продовжують наступати на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Минулої доби українські воїни відбили атаки в районах Білогорівки, Курдюмівки, Новокалинового, Веселого, Авдіївки, Первомайського, Водяного, Новомихайлівки та Времівки.

Українська авіація завдала 14 ударів, вразивши 11 районів зосередження особового складу, озброєння та техніки, а також три позиції зенітно-ракетних комплексів противника.

Артилерія ЗСУ вразила три райони зосередження окупантів, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів.

На ранок 16 листопада у Калинівській громаді залишається 997 переселенці, серед них 345 дітей.
За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 16 листопада показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь