Пошук

Подання до Мінрегіону проєкту "Капітальний ремонт по утепленню фасаду та перекриття з заміною покрівлі у загальноосвітній школі I-III ступенів с. Дружелюбівка"

Дата: 27.10.2020 14:40
Кількість переглядів: 457

Фото без описуЗ метою покращення соціальної інфраструктури Калинівської міської ОТГ до Мінрегіону Калинівською міською радою подано проєкт регіонального розвитку, який може реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

Йдеться про капітальний ремонт по утепленню фасаду та перекриття з заміною покрівлі у загальноосвітній школі I-III ступенів с. Дружелюбівка по вул. Центральна, 54.

Реалізація даного проєкту сприятиме безпечному та комфортному веденню навчально-виховного процесу у даному закладі, зокрема, забезпеченню належного температурного режиму у приміщеннях, енергозбереженню та зменшенню витрат на оплату за спожиті енергоносії.

Довідка: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Дружелюбівка заснована в 1976 році. На даний час у закладі навчаються 192 учні. Окрім дітей села Дружелюбівка, школу відвідують діти з сіл Котюжинці та  Гулівці.

В 2021 році дана школа стане опорною, в яку будуть підвозити дітей із 6 сіл: Червона Трибунівка, Гулівці, Котюжинці, Польова Лисіївка, Прилуцьке та сел. Рівнинне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь