Пошук

У Хомутинцях приготували великодні м’ясні страви для українських захисників

Дата: 13.04.2023 14:49
Кількість переглядів: 740

Фото без описуЖителі Хомутинецького старостинського округу продовжують приємно дивувати своїм патріотизмом, щедрістю та працьовитістю. Цього разу до Великодня вони приготували десятки кілограмів смачних м’ясних святкових страв для українських захисників.

-На допомогу нам прийшли Аліна та Андрій Ковальчуки, які раніше жили у Хомутинцях, а з часом виїхали з нашого села та організували свій бізнес. Вони дізналися про те, що ми готуємо для наших військових бутербродне сало і запропонували свою допомогу. Підприємці перерахували нам на картку дванадцять тисяч гривень. За ці кошти ми придбали м'ясо, сало, підчеревину, ребра та приготували великодні смаколики для наших захисників, - розповідає виконуюча обов’язки старости Хомутинецького старостинського округу Оксана Мудрик.

За роботу взялися місцеві господині, які замаринували м'ясо та сало, начинили ковбаси, приготували традиційне бутербродне сало. Випікали м’ясні страви у печі, щоб кожен захисник, хоча б на мить відчув атмосферу домашнього великоднього затишку.

Кожен свій гостинець хомутинчани підписали: «Патріотична домашня ковбаса, шинка та груднина. Посмакуйте наші страви від Руданського Степана. Село Хомутинці Калинівська ОТГ». Степан Руданський міг би пишатися своїми земляками так, як нині пишається ними вся Калинівська громада.

-Щоразу жителі Хомутинців дивують нас своїми добрими справами. Це невелике село, але для нашої спільної Перемоги вони вже зробили дуже багато. Дякую усім за їх працю, жертовність та щедрість. Разом ми сила і жодному ворогові не перемогти український народ, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Смаколики від хомутинецьких господинь вже відправили на Схід і на Великдень ними посмакують наші захисники.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь