Пошук

В опорному навчальному закладі в Корделівці розпочали ремонтувати ще два кабінети

Дата: 30.12.2021 12:06
Кількість переглядів: 1026

Фото без описуВ останні дні 2021 року в опорному закладі загальної середньої освіти с.Корделівка не лише підбивають підсумки минулого року, а й приступили до нових робіт. Тут розпочали ремонт двох класних кімнат – кабінету «Захисту України» та кабінету «Олімпійської історії».

-Міська рада виділила нам кошти, за які ми вже придбали будівельні матеріали, нові меблі, замовили двері та замінили на енергоощадні сім вікон. З початку нового року ми власними силами приступаємо до ремонтних робіт, - розповідає директорка навчального закладу Оксана Смук.- Наші учні неодноразово ставали переможцями дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», спортивних змагань. Маємо сильну спортивну базу. Тому ми спланували ремонт ще двох класних кімнат, щоб теоретичні і практичні знання школярі отримували у належних умовах. До речі, кабінет «Олімпійської історії» - єдиний на всю нашу Калинівську громаду, більше такого немає в жодному навчальному закладі.

За останній рік у навчальному закладі сталося багато змін. Тут облаштували нові внутрішні вбиральні, відремонтували дах на навчальному корпусі, отримали сучасний кабінет біології, під'єднали до Інтернету класи біології та математики, здобули перемогу в територіальному конкурсі «Комфортні громади» й проєкт навчального закладу «Спортивний майданчик – територія здоров’я!» подали на обласний етап  конкурсу. Також цьогоріч навчальний заклад отримав нового автобуса, 50 тисяч гривень на озеленення території,  4 ноутбуки в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства освіти та науки України. А також має отримати 10 комплектів з робототехніки для учнів та  1 ноутбука для вчителя за перемогу в  обласному конкурсі для закладів освіти в рамках проєкту «Технологічне Майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва».

-Ми щиро вдячні міській раді та Калинівському міському голові за підтримку наших починань, розуміння та допомогу, - продовжує Оксана Смук. - Ми маємо ще багато задумів та планів на новий 2022 рік. Сподіваємося, що з такою підтримкою і їх ми зможемо втілити у життя.

У класних кімнатах вже замінили вікна та підготували їх до ремонтних робіт

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За останній рік у навчальному закладі сталося багато змін

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь