Пошук

Новини громади

25 Квітня, 2024 р., 11:19
У Калинівській міській раді відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення на якому розглянули питання про результати роботи в І кварталі 2024 року щодо соціальної підтримки військовослужбовців, членів сімей загиблих захисників України, ветеранів війни в Калинівській територіальній громаді.
25 Квітня, 2024 р., 08:31
24 квітня американський президент підписав ухвалений Конгресом пакет законів, який передбачає виділення Україні додаткової військової та економічної допомоги на $61 млрд. Відразу ж після підписання закону про допомогу Україні Пентагон оголосив про пакет на $1 млрд. Це 56-й пакет допомоги від Штатів, який адміністрація Байдена надає Україні зі наявних запасів. Дякуємо Президенту Америки та всьому народу Америки за допомогу та підтримку.
24 Квітня, 2024 р., 11:11
Ще вісім зарядних пристроїв «Bandera Power» передала Калинівська міська рада військовим. Сучасне обладнання забезпечує незалежне живлення різної техніки для військових, що суттєво покращує ефективність ведення війни та комунікації між підрозділами, тому на нього є запит у наших захисників.
24 Квітня, 2024 р., 09:20
Двадцять третього квітня відбулося чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Калинівській міській раді.
24 Квітня, 2024 р., 08:40
Ранок 24 квітня розпочався із приємної новини: Сенат ухвалив законопроєкт з допомогою Україні. «За» проголосували 79 конгресменів (поріг проходження – 51 голос), «проти» висловилися 17.  Таким чином обидві палати Конгресу схвалили допомогу союзникам, тепер документ має підписати президент Джо Байден. У Білому домі заявили, що президент готовий підписати його сьогодні, 24 квітня, щоб швидше розпочати надсилання зброї Україні.
23 Квітня, 2024 р., 14:00
До Калинівської міської ради звернулося командування однієї з військових частин з проханням надати будівельні матеріали для потреб військових. Цього разу українським захисникам передали євро-руберойд, руберойд підкладний, мастику дисперсійну на водній основі бітумну, скраплений газ, цементний розчин, саморізи, дюбеля, відливи оцинковані.
23 Квітня, 2024 р., 12:45
Випускники закладів загальної середньої освіти Калинівської громади долучилися до акції «Випускники 2024 року для майбутніх поколінь», яку оголосила Асоціація професіоналів довкілля.
23 Квітня, 2024 р., 11:53
Двадцять першого квітня Денису Поліщуку мало б виповнитися тридцять років, але безжалісна війна обірвала молоде життя й Денису назавжди залишиться двадцять вісім. Батьки загиблого Героя Олег та Алла Поліщуки вирішили вшанувати пам'ять сина та до його дня народження подарувати для дітей Глинська ігровий майданчик.
23 Квітня, 2024 р., 09:31
Захід проходить за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України.
23 Квітня, 2024 р., 08:29
У ніч проти 23 квітня сили протиповітряної оборони збили 15 із 16 «шахедів» у межах чотирьох областей, якими російська армія атакувала Україну. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь