Пошук

Звернення Калинівського міського голови з нагоди Дня пам'яті та примирення й річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 198

Сьогодні в Україні відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Вдруге День пам’яті та примирення в Україні проходить в умовах повномасштабної війни, яку розпочала росія. Українці, як і в далекі сорокові роки, знову виборюють свободу та незалежність, здобувають Перемогу над жорстоким ворогом.

Ми вічно пам’ятатимемо тих, хто ціною власного здоров’я й життя здобув Перемогу над нацизмом у Європі, виявивши стійкість, самопожертву й масовий героїзм, вистояв у смертельному бою, захистив рідну землю, зупинив зловісну ворожу навалу в ім’я свободи й щасливого мирного майбуття.

Висловлюємо повагу всім, хто пройшов і проходить нині крізь вогонь жорстокого двобою добра й зла, всім, хто, ризикуючи собою, й сьогодні мужньо боронить рідну землю від підступного ворога. Низький уклін, вічна слава визволителям, фронтовикам, рядовим трудівникам тилу, волонтерам і миротворцям. Вічна пам’ять героям-захисникам, які загинули.

Вірю, що, як і багато десятиліть тому, українці подолають окупантів та здобудуть Перемогу. Бажаю щедрої долі, міцного здоров’я, родинного добробуту, довгих літ щасливого та такого бажаного мирного життя.

З повагою – Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь