Пошук

У Калинівській громаді продовжують ремонтувати дороги

Дата: 06.03.2023 09:53
Кількість переглядів: 2219

Фото без описуНа чисельні прохання жителів Павлівки, які в теплу пору року дістаються до Калинівки пішки та на велосипедах, розпочали ремонт проїзду від вулиці Калинівська у Павлівці до вулиці Промислової у Калинівці.

-Багато жителів нашого старостинського округу користуються цією дорогою, адже вона приблизно на 7-8 кілометрів скорочує шлях до міста, - каже виконуюча обов’язки старости Павлівського старостинського округу Тетяна Зубко. – Це важливе сполучення із Калинівкою, адже більшість людей, які не мають власного транспорту, по цій дорозі доїжджають на роботу, на базар, за покупками у магазини. Тому було багато звернень від жителів громади з проханням відремонтувати цю ділянку дороги. Бо до цього часу ніхто цього не робив, а дорога була у жахливому стані.

Традиційно до роботи взялися господарським методом. Допомогу у ремонті проїзду надають підприємство Вінницяоблагроліс, яке на прохання міського голови виділило транспорт, а Писарівський гранітний кар’єр надає суміш для підсипання дороги. Спільними зусиллями вже вдалося виконати більшу частину запланованих робіт. І з потеплінням жителі Павлівки матимуть можливість без проблем діставатися до Калинівки не лише велосипедами, а й на автомобілях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь