Пошук

Герой України Іван Боримський передав на потреби військових вже три з половиною мільйони гривень

Дата: 19.11.2022 10:52
Кількість переглядів: 1703

Фото без описуЗазвичай кожен з нас звик приймати привітання та подарунки з нагоди свята. А от Герой України, керівник СТОВ «Промінь» Іван Арсеньович Боримський зламав усі стереотипи та до свого професійного свята – Дня працівників сільського господарства, зробив подарунок від себе та СТОВ «Промінь» с.Черепашинець українським захисникам, перерахувавши 500 тисяч гривень на рахунок Фонду «Повернись живим».

Це не перша допомога Івана Арсеньовича військовим. З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України він надав українським військовим матеріальної допомоги на 1,5 млн гривень та перерахував 2 млн гривень на підтримку армії.

-Пишаюся Іваном Арсеньовичем, який і словом і ділом підтверджує, що він – справжній Герой України. З перших днів війни Іван Арсеньович активно допомагає нашим захисникам. Він один із перших, хто долучився до купівлі бронежилетів, які ми надавали  жителям нашої громади, котрих мобілізували до війська. Неодноразово надавав і надає цукор, інші продукти для потреб війська. Це справжні патріот України, який вболіває за долю Вітчизни, майбутнє наших дітей та онуків, - відгукується про Івана Боримського Калинівський міський голова Василь Поліщук.

То ж нехай щедрість Івана Арсеньовича Боримського повертається йому сторицею. Низький уклін та щира вдячність за добрі справи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь