Пошук

Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 18.11.2022 10:35
Кількість переглядів: 1377

Фото без описуВісімнадцятого листопада відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянули питання облаштування місць обігріву для жителів Калинівської громади на випадок відсутності світла і тепла.

У разі зниження температури повітря та відсутності світла і тепла жителі громади зможуть зігрітися у закладах культури, в медичних закладах та школах і гімназіях, які мають альтернативне джерело опалення. Керівники таких закладів зобов’язанні забезпечити чергування своїх працівників, а також, при потребі, надати медичну допомогу та забезпечити людей харчуванням.

У Калинівці офіційними пунктами обігріву визначено Центр культури та дозвілля Калинівської міської ради та Калинівську центральну районну лікарню.

-Особливу увагу ми маємо звернути на сім’ї з дітками та літніх людей. Матері з дітьми можуть звернутися у лікарню і їм нададуть тимчасовий прихисток, а літніх людей, при потребі, зможемо зігріти у стаціонарному відділенні «Затишок», що у Новій Греблі, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. – В такі непрості часи громада має згуртуватися, об’єднатися. Разом ми подолаємо холод та всі випробовування, бо наша спільна ціль – це Перемога.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь