Пошук

Працівники мультидисциплінарної мобільної команди відвідали сім'ї внутрішньо переміщених осіб, які переїхали до Калинівської громади

Дата: 04.11.2022 12:12
Кількість переглядів: 426

Фото без описуПрацівники мультидисциплінарної мобільної команди, які працюють в рамках проєкту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», що реалізується МБФ «Українська фундація громадського здоров'я» спільно з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні відвідали родини вимушених переселенців, які через повномасштабну війну в Україні змушені були залишити власні домівки та переїхати до Калинівської громади.

Станом на 4 листопада 2022 року у населених пунктах Калинівської громади проживає 1004 переселенців, серед них 350 дітей. В тому числі 22 багатодітні родини.

-Ми намагаємося створити належні умови для внутрішньо переміщених осіб, які переїхали до Калинівської громади. Представники мобільної команди пересвідчилися у цьому. Для допомоги залучаємо іноземні фонди. Також закуповуємо для них  коштом міського бюджету продуктові набори. Проводимо психологічні тренінги, - розповідає очільниця Територіального центру Калинівської міської ради Наталя Бачинська.

Представники міждисциплінарної мобільної команди відвідали сім’ї внутрішньо переміщених осіб у Калинівці та Новій Греблі, в тому числі завітали до багатодітної родини Равеляків, в якій виховується 11 дітей. Усі родини, до яких завітали гості, отримали подарунки – теплі ковдри та аптечки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь