Пошук

Розпочалася двісті двадцять п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 06.10.2022 08:50
Кількість переглядів: 310

Фото без описуРосійські окупанти за добу завдала п'ять ракетних та вісім авіаударів, 65 разів обстрілювала з РСЗВ. На тлі звільнення українськими силами територій із ще окупованих населених пунктів тікають прихильники окупантів.

За даними Генштабу, зі Сватового виїхали до Новопсківки три автобуси прихильників росіян. На окупованій частині Херсонської області представники приватних охоронних компаній із Криму планують повернутися на окупований півострів.

У Запоріжжі ворог бив ракетами по об'єктах інфраструктури, виникли пожежі. Рашисти чітко спрямували ракети по житлових будинках. Рятувальники дістають людей із-під завалів. Точна кількість постраждалих наразі невідома.

У Рубіжному рашисти ввели комендантську годину та посилили фільтрацію для пошуку диверсантів та партизанів. В Енергодарі окупанти мінують об'єкти інфраструктури.

Українські військові за добу відбили атаки у районах Виїмки, Соледара, Одрадівки, Бахмутського, Бахмута. Красногорівки, Майорська та Новомихайлівки.

Авіація ЗСУ завдала понад 15 ударів: уражено 12 районів скупчення озброєння та техніки, чотири ЗРК. Також збито дев'ять дронів-камікадзе. Ракетні війська та артилерія вразили два пункти управління, 14 районів скупчення сил техніки, склад боєприпасів, вісім інших важливих об'єктів.

На ранок 6 жовтня у Калинівській громаді залишається 1036 переселенці, серед них 357 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 6 жовтня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,13 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь