Пошук

Історії, які не залишають байдужими: У Глинську люди згуртувалися, щоб допомогти дітям – вимушеним переселенцям провести воду до будинку

Дата: 18.08.2022 15:32
Кількість переглядів: 1890

Фото без описуДвадцятидворічна Ганна з братиком-школярем Владиславом переїхала у Глинськ до дідуся Леоніда Коваля на початку повномасштабної війни. Переїхали із Васильківського району, де проживали із батьком. Мати дітей померла. Тому з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України родина вирішила, що діти переїдуть на Вінниччину. Батько ж Ганни та Владислава пішов захищати Україну.

Однак, з переїздом до села виникли певні побутові труднощі. У будинку дідуся відсутнє водопостачання та і в криниці води обмаль.

-Коли у селі проводили воду Леонід Андрійович відмовився від підключення до водогону, мовляв, на його вік і в криниці води вистачить. Але коли до нього переїхали онуки, через брак води виникли первні труднощі. Тому чоловік звернувся у старостинський округ з проханням під'єднати його будинок до сільського водогону, - розповідає виконуючий обов'язки старости Глинського старостинського округу Олег Боримський. – Члени кооперативу пішли на зустріч односельцю та надали дозвіл на підключення до водогону.  За дорученням міської ради виділили трактора комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка», який безплатно викопав траншею до будинку. А наш старостинський округ допоміг замовити труби напряму у виробника, щоб зменшити їх вартість. Тепер шукаємо спеціалістів, які виконають внутрішні роботи.

Ворог планував захопити Україну за три години, але його віроломний план не здійснений, бо всі українці згуртувалися, стали на захист Вітчизни, простягнули руку допомоги тим, хто цього потребує. Наша сила у єдності та милосерді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь