Пошук

У Новій Греблі поховають українського героя-захисника Олександра Гончарука

Дата: 18.05.2022 14:55
Кількість переглядів: 4943

Фото без опису«Українці москалям не здаються», - такими були останні слова українського захисника Олександра Гончарука, який загинув 12 травня смертю Героя у бою із рашистськими окупантами, прикривши собою вісьмох побратимів.

Олександр Гончарук народився 27 травня 1983 року у Вінниці, після закінчення школи навчався у Вінницькому політехнічному університеті. Останні роки проживав у Києві, працював у галузі ІТ-технологій.

Це був справжній патріот, який щиро вболівав за долю рідної України. Олександр був активним учасником Майдану, під час розправи над вільнодумними українськими патріотами, був поранений. І коли рашисти напали на Україну, молодий чоловік відразу ж взяв у руки зброю та став на захист Вітчизни.

-Двадцять шостого лютого син мав летіти в Америку по роботі, але він скасував поїздку і пішов захищати Київ, хоча ніколи не служив у війську, - розповідає батько загиблого Героя Василь Гончарук. - А коли окупантів відігнали від Києва Олександр пішов захищати всю Україну.

Поховають Героя у Новій Греблі біля могили матері – Віри Олександрівни, яка у свій час очолювала Новогребельську сільську раду. З 1991 року життя родини Гончаруків було тісно пов’язане із Калинівщиною, а Нова Гребля стала для них другою маленькою батьківщиною.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Схиляємо голови у скорботі та віримо у нашу Перемогу. Нехай кожна сльоза батьків, дружин, дітей впаде прокляттям на голови російських катів. Світла пам'ять Герою!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь