Пошук

«Розпочався тридцять третій день війни в Україні»: Звернення Калинівського міського голови

Дата: 28.03.2022 09:21
Кількість переглядів: 963

Розпочався тридцять третій день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню. За минулу добу об'єднані сили України відбили 5 нападів ворога, знищили 2 танки, бойову машину піхоти та одну машину. Повітряні Сили Збройних Сил України за попередню добу знищили 4 літаки, 1 гелікоптер, 2 БПЛА різних типів та 2 крилаті ракети.

Калинівська громада залишається надійним тилом для наших захисників. У розпалі весняно-польові роботи, триває збір продуктів для жителів окупованих територій. Комунальні підприємства Калинівщини працюють у посиленому режимі, забезпечуючи життєдіяльність громади.

На ранок 28 березня у Калинівській громаді зареєструвалося 1519 переселенців, серед них 489 дітей. Усі переселенці з окупованих територій можуть отримати гуманітарну допомогу у Центрі культури та дозвілля (будинок культури). 1633 громадян, які зареєструвалися в Калинівській та сусідніх громадах, вже скористалися цією послугою. Також наша громада прийняла понад двадцять дві  тисячі переселенців, які зупинялися у наших населених пунктах на кілька днів по дорозі на Захід. Їм також надали місце для ночівлі, харчування та, в разі потреби, матеріальну чи технічну допомогу.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 28 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,012 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Розпочинаємо новий трудовий тиждень із вірою у нашу перемогу! Ми вистоїмо,  переможемо, відбудуємо! Слава Україні!

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь