Пошук

«Калинівщина продовжує формувати продуктовий резерв для міст, які найбільше постраждали під час війни»: Звернення Калинівського міського голови

Дата: 18.03.2022 10:20
Кількість переглядів: 741

Минула доба пройшла у Калинівській громаді без надзвичайних ситуацій. Продовжується патрулювання вулиць та охорона населених пунктів на блокпостах.

Громада двадцять третю добу живе в умовах воєнного стану. Триває формування та відправка продуктового резерву для міст, які найбільше постраждали під час війни. Левову частку у формуванні резерву взяли на себе сільгоспвиробники та приватні підприємці. Низький уклін усім, хто долучається до цієї благодійної справи.

Підприємства громади та приватний бізнес налагоджують свою роботу в умовах воєнного часу. На полях розпочались весняно-польові роботи, працівники комунальних підприємств проводять весняне прибирання населених пунктів та ремонт приміщень, які постраждали під час артобстрілу Калинівки.

На ранок 18 березня Калинівська громада прийняла 934 переселенців, серед них 245 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 18 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,011 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Щиро дякую усім, хто зі зброєю у руках, у білих халатах за операційним столом, на своєму робочому місці, своєю благодійною допомогою та підтримкою українських військових наближають нашу перемогу. Тільки разом ми звільнимо нашу землю від російської нечисті й на українській землі знову запанує мир! Слава Україні!

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь