Пошук

Ситуація у Калинівській громаді напружена, але контрольована

Дата: 01.03.2022 09:10
Кількість переглядів: 1448

Як повідомляє Калинівський міський голова Василь Поліщук, ніч з 28 лютого на 1 березня була напруженою, але контрольованою. У Калинівській громаді добровольці разом із правоохоронцями продовжують  цілодобово патрулювати  населені пункти. Впродовж ночі не виявили фактів мародерства та кримінальних злочинів.

Укріплення громади продовжується, встановлюються протитанкові загородження та інші конструкції для захисту від військової техніки ворога.

Усі заявки та прохання військових виконуються, захисників забезпечують гарячим повноцінним харчуванням. Тому проявляти свою, індивідуальну, ініціативу у цьому не потрібно. Міська рада звертатиметься за допомогою, якщо така буде потрібна. Наразі все під контролем. Є потреба у медикаментах, балаклавах, тактичних рукавицях, раціях.

На Калинівщині продовжується мобілізація. У зв’язку із погіршенням погодних умов біля військкомату встановили намет та буржуйку для обігріву. Працівників військкомату та добровольців і мобілізованих також забезпечують харчуванням.

І знову ж прохання, НЕ ПОВІДОМЛЯЙТЕ!!!!! у соцмережах інформацію, яку не варто знати ворогові: де будуються, а де не будуються блокпости, в яких населених пунктах проводяться які роботи, де збираються люди та інше. Такі повідомлення будуть розцінюватися як провокація та передаватися на розгляд працівників СБУ.

Якщо вам потрібно зібрати людей, зорганізуватися для роботи, створюйте групи із перевірених осіб, передавайте інформацію не через відкриті джерела. Пам’ятайте, війна не лише на передовій, паніка, зайва інформація – це теж зброя проти України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь