Пошук

Щира вдячність та доземний уклін жителям Калинівської громади за підтримку українських військових

Дата: 27.02.2022 18:32
Кількість переглядів: 2387

За кілька діб війни Україна стала єдиною, згуртованою та дружною сім’єю, яка стала на захист своєї незалежної та вільної Вітчизни. З перших днів війни надійним тилом військових стали жителі Калинівської громади. Люди згуртувалися та стали на захист Вітчизни й кожен вносить свою крихту допомоги у спільну перемогу. Тисячі бутлів консервації, теплі речі, ковдри, ліки, продукти харчування та речі першої потреби збирають жителі громади для захисників.

-Сльози навертаються на очі, коли старенькі бабусі приносять свої скромні запаси, щоб поділитися з військовими. Одна дитина передала жменю горіхів, віддала свої улюблені смаколики, - розповідає одна із волонтерок.

За день у громаді випікають сотні пирогів, буханок хліба, готують теплі страви для військових з військових частин та підрозділів. Керівники сільгосппідприємств, приватні підприємці передають продукти, борошно, цукор, м'ясо та сало.

-Щира вдячність та доземний уклін усім жителям громади, які нині демонструють свій високий патріотизм та активну громадянську позицію. Люди діляться усім, стають до роботи – облаштовують блокпости, плетуть захисні сітки, готують їжу, патрулюють усі населені пункти. Ми сильна нація, з таким народом обов'язково здобудемо перемогу, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Велике прохання тимчасово припинити збір продуктів. Сьогодні наші військові забезпечені всім необхідним і ми маємо запаси. Далі покаже час. При потребі ми знову звернемося до вас за допомогою.

Слава Україні! Смерть ворогам! Перемога за нами!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь