Пошук

У Калинівці привітали працівників закладів освіти з нагоди професійного свята

Дата: 30.09.2021 15:30
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

Тридцятого вересня, напередодні Дня працівників освіти у Калинівському центрі культури та дозвілля відбулось урочисто відзначили кращих працівників закладів освіти Калинівської міської територіальної громади.

Привітали з професійним святом та подякували освітянам та працівникам дошкільної освіти за їх щоденну наполегливу і творчу працю Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Галина Фурман. 

Вітаючи присутніх в залі працівників сфери освіти, міський голова Василь Поліщук  подякував всім за сумлінну роботу, відданість професії, мудрість і терпіння, високий професіоналізм  та побажав освітянам міцного здоров’я.

- Дуже складно в сучасних карантинних умовах передати свої знання учням та прищепити найкращі якості, але попри всі обмеження та ризики ви продовжуєте  надавати  нашому майбутньому поколінню якісну та повноцінну освіту, за що вам велика подяка, - сказав Василь Поліщук.  – Також хочеться ще раз наголосити на важливості дотримання всіх протиепідемічних заходів, адже кількість хворих продовжує збільшуватись і хвороба стає агресивнішою. Ми зобов’язані забезпечити безпечне перебування школярів у навчальних закладах.

За високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено 80 кращих працівників освіти Калинівської міської територіальної громади

Після урочистого нагородження творчі колективи територіальної громади підготували для освітян святковий концерт. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь