Пошук

У Глинську завершують будівництво третьої черги водогону

Дата: 31.08.2021 14:54
Кількість переглядів: 993

Фото без опису

У Глинську завершують будівництво третьої черги водогону. За словами виконуючого обов’язки старости Глинського старостинського округу Олега Боримського, третю чергу будівництва водогону вдалося завершити завдяки допомозі Калинівської міської ради.

Будівництво водогону у Глинську розпочали ще у 2016 році. Згідно з планом, будівництво проводилося у чотири черги. Дольова участь мешканців громади складала сім тисяч гривень з домогосподарства, ще 380 тисяч гривень виділила на будівництво водогону Калинівська районна рада. Однак усіх цих коштів вистачило лише на будівництво двох черг та придбання матеріалів для третьої черги. Прокуратура порушила справу про розкрадання коштів місцевим обслуговуючим кооперативом «Глинське джерело», а сто сорок домогосподарств залишилися без водогону.

-Поки проводиться розслідування ми не можемо допустити, щоб люди залишилися заручниками ситуації, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Допомогли із технікою та працівниками, які виконують усі зварювальні та монтажні роботи. На останній сесії міської ради ми взяли Глинський водогін на баланс міської ради, щоб мати законні права та допомогли громаді побудувати решту водогону.

Днями будівництво ще одного кілометра вісімсот метрів водогону завершиться і у будинках мешканців громади з’явиться довгоочікувана вода.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь