Пошук

Відбулася 10 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 05.08.2021 12:17
Кількість переглядів: 1881

Фото без опису

5 серпня відбулося засідання 10 позачергової сесії Калинівської міської ради 8 скликання. На розгляд депутатів запропонували два питання – Про внесення змін до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік та різне.

-Ми сьогодні зібралися на позачергову сесію у зв’язку із тим, що наша громада отримала державну підтримку – один мільйон тридцять дев’ять тисяч п’ятсот гривень співфінансування на придбання сміттєвоза та два мільйони чотириста двадцять одну тисячу шістсот двадцять шість гривень - на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти Нової української школи. Тому сьогодні ми маємо провести уточнення субвенції з обласного та державного бюджетів, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Депутати внесли зміни в обсяг доходів міського бюджету та спрямували кошти відділу освіти Калинівської міської ради - на закупівлю сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, засобів навчання та інших потреб початкових класів Нової української школи. Також депутати спрямували кошти комунальному підприємству «Керуюча компанія «Житловик», яке розпочне процедуру придбання сміттєвоза.

У ході засідання депутати виділили кошти на ремонт доріг, прибудинкових територій,  на виплату матеріальної допомоги мешканцям громади, на облаштування території для встановлення спортивно-ігрового комплексу у Сальнику та інше.

До учасників засідання звернувся депутат міської ради Василь Македонський, який наголосив на важливості проведення у громаді вакцинації. Він зазначив, що працівники мобільних бригад  Центру первинної медико-санітарної допомоги, які проводять щеплення, приймають колективні заявки і мають можливість виїхати на підприємство або ж у громаду для проведення щеплення.

Рішення позачергової 10 сесії Калинівської міської ради 8 скликання буде оприлюднене у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь