Пошук

Люди, які роблять Калинівську громаду кращою: Помічниця виховательки розмалювала стіни у дитячому садочку в Новій Греблі

Дата: 15.07.2021 10:24
Кількість переглядів: 1344

Фото без опису

Працівники дитячого садка «Сонечко» с.Нова Гребля використовують літні місяці з користю. Поки одні працівники заготовлюють для харчування дошкільнят малину, квасять огірки, помічник вихователя Наталя Черненко розмальовує стіни дошкільного закладу.

-Зараз пора відпусток, діти не відвідують дитячий садок і ми займаємося господарськими справами. Ті працівники, які йдуть у відпустку пізніше, заготовляють продукти для харчування дітей, а для Наталі Черненко ми обрали іншу місію – вона розмальовує стіни нашого дошкільного закладу. З її легкої руки він став ще кращим, - розповідає завідувачка дошкільним закладом Людмила Бездушна.

Цього разу Наталя Черненко розмалювала ще три стіни у дошкільному закладі. Тепер малят зустрічатимуть герої казки «Ріпка», веселі звірята та інші казкові герої. Це не перша робота талановитої художниці. До цього Наталя Черненко розмалювала стіну при вході у дитячий садок, групові кімнати в дитячому садку. Але фрагмент казки «Ріпка» на сьогодні – це найбільше її «полотно».

Наталя Черненко працює помічницею вихователя у дитячому садочку «Сонечко». Художньому мистецтву вона спеціально ніде не вчилася. Лише один рік провчилася на заочному відділі у Московському університеті мистецтва. Але любов до мистецтва пронесла через усе життя й самотужки розвинула той талант, яким наділив її Бог.

Тепер роботи Наталії Черненко тішитимуть маленьких вихованців дошкільного закладу, додаватимуть їм гарного настрою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь