Пошук

У Калинівці відбудеться конкурс на заміщення вакантних посад керівників десяти закладів освіти

Дата: 09.06.2021 13:24
Кількість переглядів: 1482

Фото без опису

Впродовж трьох днів, 14, 15, 16 червня, проходитиме конкурс на заміщення вакантних посад керівників десяти закладів загальної середньої освіти Калинівської міської територіальної громади. На конкурсній основі обиратимуть керівників Калинівської загальноосвітньої школи №2 – гімназії, а також загальноосвітніх шкіл Бережан, Глинська, Лемешівки, Люлинців, Мізякова, Павлівки, Радівки, Хомутинців та Чернятина.

14 червня на конкурсній основі обиратимуть директорів Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 – гімназії, та загальноосвітніх шкіл Глинська та Лемешівки. 15 червня конкурс на заміщення вакантної посади проходитимуть кандидати на керівників загальноосвітніх шкіл Бережан, Радівки та Павлівки. А 16 червня конкурс відбудеться для кандидатів на керівників загальноосвітніх шкіл Хомутинців, Мізякова та Люлинців.

-Члени конкурсної комісії, яка створена при міській раді, прийняли рішення про проведення конкурсу у три етапи у зв’язку із тим, що одна кандидатка подала документи на заміщення вакантної посади керівника у трьох навчальних закладах, - каже очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюватиметься за результатами перевірки знань з законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти. А також перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання, публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, на посаду керівника, якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Кандидатів на посади очільників навчальних закладів – 14. По три кандидати претендують на посади директорів Калинівської ЗОШ №2-гімназії та Хомутинецької загальноосвітньої школи.

Два кандидати виявили бажання очолити загальноосвітню школу у Бережанах, а на посади керівників загальноосвітніх шкіл у Глинську, Лемешівці, Люлинцях, Мізякові, Павлівці та Радівці претендує по одній особі.

На посаду директора навчального закладу у Чернятині не подали жодної заяви.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь