Пошук

Працівникам комунальних підприємств міста допомагатимуть сільські комунальні підприємства

Дата: 26.05.2021 16:37
Кількість переглядів: 1018

Калинівська громада – одна із найбільших громад області, до складу якої входить Калинівка та двадцять три старостинських округи. Зі збільшенням кількості населених пунктів, які увійшли до складу громади, збільшилося навантаження на комунальні підприємства Калинівки, які відповідають за благоустрій громади.

-Ми усвідомлюємо, що працівники комунальних підприємств Калинівки самотужки не зможуть забезпечити благоустрій усієї громади, тому плануємо, щоб за кожною громадою був закріплений працівник, який відповідатиме за благоустрій населених пунктів того чи іншого старостинського округу, — каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

За останні роки  у багатьох населених пунктах району були створені комунальні підприємства. Після децентралізації вони змінюють своїх засновників та продовжують працювати на потреби громади. Одним із перших приступає до роботи комунальне підприємство «Господар».

На минулій, 6 позачерговій, сесії Калинівської міської ради депутати прийняли рішення про зміну засновника комунального підприємства «Господар», засновником якого раніше була Новогребельська об’єднана громада, та затвердили його статут у новій редакції. А 26 травня, на 7 сесії, депутати затвердили штатну чисельність підприємства.

Відтепер у комунальному підприємстві «Господар» працюватиме шість осіб – директор, бухгалтер, чотири працівники з благоустрою, екскаваторник та водій-тракторист, які обслуговуватимуть чотири старостинських округи – Дружненський, Мирненський, Новогребельський та Чернятинський. Комунальне підприємство має власну техніку – екскаватор, трактор та вантажний автомобіль, які полегшать роботу сільських працівників. Подібну практику планують запроваджувати і в інших населених пунктах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь