Пошук

Депутат обласної ради Ілля Гуменчук закликав калинівчан зробити щеплення проти Covid-19

Дата: 24.03.2021 16:45
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

З кожним днем ситуація із захворюванням на коронавірус погіршується. На ранок 24 березня на Калинівщині лабораторно підтверджено 28 нових випадків Covid-19. Одним із шляхів подолання пандемії є вакцинація.

-Проведення щеплення проти Covid-19 сьогодні дуже важливе питання. На жаль, ця тема, яка обговорюється у суспільстві, часто політизується. Дають свої оцінки, висновки, рекомендації ті люди, які до цього не мають жодного відношення. З початку вакцинації і на сьогоднішній день ситуація починає стабілізуватися. Люди хочуть вакцинуватися. Моя особиста позиція – я вакцинувався, - звернувся до депутатів Калинівської міської ради депутат обласної ради Ілля Гуменчу, який взяв участь в роботі чергової 5 сесії Калинівської міської ради. –  Я, як лікар,  закликаю всіх вакцинуватися, говоріть своїм друзям, родичам про те, що вакцинація – це єдиний спосіб подолати пандемію.

Ілля Гуменчук також зазначив, що вакцина, яку використовують в Україні, рекомендована Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Зв’язку вакцинації із  рівнем тромбозів не встановлено.

Вакцинуватися від коронавірусу закликав калинівчан й головний лікар міського Центру первинної медико-санітарної допомоги Василь Македонський.

-На сьогоднішній день на амбулаторному лікуванні у громаді перебуває 300 осіб, ще сімдесят сім хворих з підтвердженим діагнозом Covid 19 перебувають на стаціонарному лікуванні. Якщо врахувати, що одна людина проконтактувала мінімум із п’ятьма, то це дві тисячі людей, які залишаються  під знаком питання, бо невідомо що з ними буде завтра, - повідомив Василь Македонський. – Нічого іншого, , окрім щеплення, щоб подолати цю хворобу наука ще не придумала.

За словами Василя Македонського, при міському Центрі заплановано три стаціонарних пункти щеплення проти Covid-19. Один із яких вже розпочав роботу. За три дні  щеплення зробили 100 осіб. Мешканці громади, які мають бажання вакцинуватися, можуть зателефонувати за номером 2-16-86 та записатися на чергу на щеплення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь