Пошук

Продовження 1 сесії 8 скликання Калинівської міської ради

Дата: 27.11.2020 19:41
Кількість переглядів: 833

27 листопада відбулося 2 засідання 1 сесії Калинівської міської ради, на якому було розглянуто ряд питань.
Зокрема, депутати міської ради затвердили заступників міського голови та кандидатури виконуючих обов’язки старост. До слова, кількість старостинських округів зменшились, у зв’язку з приєднанням с. Мізяків , Мізяківська Слобідка, Павленки та Павлівки у один округ.  Також було затверджено положення про постійні комісії міської ради 8 скликання та їх склад. 
Відповідним рішенням було прийнято установи та майно із спільної комунальної власності територіальних громад Калинівського району у комунальну власність Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.
В ході засідання депутати розглянули питання про внесення змін до бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади. А саме: виділену розпорядженням голови Вінницької обласної державної адміністрації субвенцію направили на закупівлю  дезінфікуючих засобів захисту для  учасників освітнього процесу громади , а зекономлені в результаті дій карантину кошти перенаправили на першочергові видатки (забезпечення коагулянтами та хлором КП «Калинівкаводоканал» та оплату електроенергії, забезпечення пільговими рецептами мешканців громади, на проведення страхування працівників КП «Калинівський МЦПССД», придбання ліків та надання матеріальної допомоги на лікування та при народження дитини).  
На сесії було розглянуто ряд інших питань та прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської ради.

Сесію  проведено з дотриманням усіх протиепідемічних заходів: при вході до сесійної зали усім присутнім замірювали температуру та проводили дезінфекцію рук, всі були у захисних масках та дотримувались дистанції. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь