Пошук

Відкриття нового мультифункціонального спортивного майданчика із штучним покриттям на території загальноосвітньої школи I-II ступенів №4 м. Калинівка

Дата: 11.09.2020 19:29
Кількість переглядів: 450

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні, напередодні Дня фізичної культури і спорту України, відбулось відкриття мультифункціонального спортивного майданчика із штучним покриттям на території загальноосвітньої школи I-II ступенів №4 м. Калинівка.

Відтепер, на сучасному спортивному майданчику площею 954 м2 школярі та молодь цілого мікрорайону у вільний час зможуть займатись міні-футболом, гандболом, волейболом та великим тенісом.

Привітати учнів та вчителів з визначною подією в житті школи завітали міський голова Анатолій Шамалюк, начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера, депутат Калинівської міської ради Василь Фалатюк та підприємець Андрій Жмуцький.

Міський голова Анатолій Шамалюк подякував усім, хто доклав неабияких зусиль для втілення даного проєкту в життя, який дасть можливість дітям та молоді цілого мікрорайону міста ще активніше долучатися до фізичної культури та спорту, досягати значних результатів у професійному спорті, а також активно та цікаво проводити своє дозвілля. 

- Діти - це наше майбутнє. Відтак, головним завданням для нас є, аби вони зростали і мали щасливе дитинство, яке проходитиме у комфортних умовах. Ми робимо усе можливе, щоб з кожним роком на спортивній мапі Калинівської громади з'являлось усе більше об'єктів спортивної інфраструктури. Це стратегічно важливо і для залучення більшої кількості населення до занять фізичною культурою і, водночас, для якісного розвитку спорту.

Сьогодні ми відкриваємо вже п'ятий спортивний майданчик із штучним покриттям, побудований у нашій громаді, проте, не останній, адже в найближчих планах будівництво такого ж об'єкту у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Дружелюбівка. Також у кожній школі громади та на міському стадіоні встановлено вуличні тренажери, де кожен може займатись спортом на свіжому повітрі.

Впевнений, що на цьому оновленому шкільному стадіоні досягатимуть нових спортивних перемог справжні чемпіони, які прославлятимуть не лише нашу Калинівку, а й Україну, - зазначив Анатолій Шамалюк.

Директор ЗОШ І-ІІ ступенів №4 м. Калинівка Олена Костюк подякувала всім причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважила, що відкриття даного об'єкта – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів, і відтепер уроки, що проходитимуть тут, принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш насиченим та різноманітним.

Право перерізати символічну червону стрічку було надано міському голові та директору школи, перший м'яч у ворота також традиційно забив Анатолій Шамалюк та почесні гості заходу.

З нагоди відкриття від підприємців Андрія та Олександра Жмуцьких, які побудували спортивний майданчик, школярі отримали в подарунок м'ячі.

Учні школи відразу випробували новеньке «трав'яне» покриття майданчика, продемонструвавши різні фізичні вправи та прийоми бойового мистецтва.

Отож, ще один сучасний майданчик для занять ігровими видами спорту у нашій громаді відкрито. Варто зазначити, що даний спортивний об'єкт побудовано за кошти бюджету Калинівської міської ОТГ, вартість будівництва склала 1 493 643 грн.

Сподіваємось, що охочих займатись тут спортом буде більш, ніж достатньо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь