Пошук

Облаштування дитячого ігрового майданчика у дворі багатоквартирних будинків (12,14,15) по вул. Возз’єднання м. Калинівка

Дата: 15.06.2020 17:28
Кількість переглядів: 382

Фото без описуФото без описуНайцінніше та найважливіше у нашому житті – це діти та їхнє здоров’я. На жаль, статистика свідчить, що все частіше вільний час діти проводять біля комп’ютерів та телевізорів, комп’ютерні ігри приваблюють їх більше, ніж прогулянки, рухливі та спортивно-масові ігри на свіжому повітрі. Основною причиною «дефіциту рухливості» та пасивного відпочинку дітей є відсутність в громадах спеціально обладнаних дитячих ігрових та спортивних майданчиків, проте, крок за кроком ми намагаємось змінити цю тенденцію, створюючи ігрові локації в різних районах нашого міста. Так, триває облаштування дитячого ігрового майданчика у дворі багатоквартирних будинків (12,14,15) по вул. Возз’єднання. Ігрові конструкції, які раніше були в парковій зоні по вул. Незалежності, за дорученням міського голови Анатолія Шамалюка було відреставровано та встановлено на даній прибудинковій території.

Роботи щодо впорядкування майданчика, на якому встановлюється вуличне ігрове обладнання, здійснюють працівники КП «Благоустрій міста Калинівка», а благоустроєм території займається КП "Житловик" м. Калинівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь