Пошук

З Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років!

Дата: 09.05.2020 08:52
Кількість переглядів: 334

Дорогі ветерани, шановна громадо!

Сьогодні ми відзначаємо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. 75 років тому український народ разом з іншими народами антигітлерівської коаліції здобув перемогу у найбільш кривавій і жорстокій війні в історії людства та врятував світ від жахіття фашизму. Переконаний, що у літописі кожної родини нашої громади залишились чорні сторінки, написані тією страшною війною. Окупація, бомбардування, репресії, концтабори, розстріли, партизанщина, підпілля – це все те, чого зазнали українці сповна, відстоюючи своє право жити вільно на рідній землі.

Всі ми у вічному боргу перед тими, хто крізь страждання і смерть, гіркоту поразок та непоправні втрати, здобув перемогу у безжальній боротьбі з нацизмом заради мирного та щасливого майбутнього кожного з нас.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю всіх полеглих у Другій світовій війні та віддаємо шану ветеранам, які пройшли через жахливі бої та кровопролиття, людям старшого покоління, які самовіддано працювали у складні повоєнні роки, відбудовуючи нашу країну, дітям війни та тим, кому довелось пройти через концтабори.

Вшановуючи тих, хто в 1945 році захистив Україну і весь світ від нацистської навали, від усього серця висловлюю слова подяки і підтримки нашим захисникам, які нині так само, як їх славні предки, боронять незалежність і суверенітет України на східному фронті.

Щиро зичу ветеранам та всім, хто пережив жахи Другої світової війни, мирного неба, міцного здоров’я, добра, радості, злагоди, благополуччя та родинного затишку. Нехай ваш подвиг та життєвий досвід завжди слугують молодому поколінню та сучасним українським воїнам, і будуть для них прикладом мужності, незламності, стійкості, відданості та безмежної любові до рідної землі.

У ці складні часи ми маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій та заможній Україні. Гуртом ворога здолали наші діди, єдиною громадою будемо зміцнювати нашу державу і ми.

Пам’ятаємо. Перемагаємо!

Слава Героям України!

 

З повагою,

міський голова Анатолій Шамалюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь