Пошук

Засоби індивідуального захисту для медичних працівників відділення загальної хірургії, кардіологічного, терапевтичного, акушерського відділень та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Калинівської центральної районної лікарні

Дата: 04.05.2020 13:50
Кількість переглядів: 418

Фото без описуФото без описуФото без описуСьогодні представники Калинівської міської ради передали необхідні засоби індивідуального захисту медичним працівникам відділення загальної хірургії, кардіологічного, терапевтичного, акушерського відділень та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Калинівської центральної районної лікарні.

Респіратори FFP2 без клапану (1000 шт.), респіратори FFP3 без клапану (301 шт.), комбінезони захисні одноразові (1253 шт.), халати одноразові (124 шт.), бахіли (50 шт.) на загальну суму 281 250 грн. були розподілені за потребою та доставлені безпосередньо у вказані відділення, які почали працювати після карантину.

Також від ТОВ «ДІАМАНТ-ФАРМ» медичні працівники відділення загальної хірургії та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії отримали захисні щитки та захисні окуляри (60 шт.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь