Пошук

Чужої біди не буває!

Дата: 27.04.2020 13:51
Кількість переглядів: 447

Фото без описуФото без описуФото без опису26 квітня калинівські волонтери Анатолій Таранюк та Володимир Морозов доставили гуманітарний вантаж від небайдужих калинівчан, вінничан та жмеринчан мешканцям с. Магдин Овруцького району Житомирської області, які постраждали внаслідок масштабних лісових пожеж.
В зв’язку з тим, що біля семи десятків будинків у чотирьох селах згоріли вщент чи пошкоджені вогнем так, що жити в них неможливо, місцеві жителі вирішили самостійно відбудовувати свої помешкання, проте, для здійснення відповідних робіт та забезпечення життєдіяльності їм необхідні будівельні матеріали та інструменти. Тому гуманітарний вантаж із Калинівської міської ОТГ складався з найбільш необхідного на даний момент для початку відновлювальних робіт, а саме: тачка будівельна (6 шт.), відро оцинковане (50 шт.), лопата совкова (50 шт.), лопата штикова (20 шт.), вила (48 шт.), сокира з черенком (12 шт.), черенок для лопати (105 шт.), молоток (20 шт.), цвяхи будівельні різні (60 кг), буржуйка, туалетний папір, пральний порошок (48 уп.), засіб для миття посуду (30 л).

Мешканці с. Магдин, які внаслідок лісових пожеж залишись без своїх домівок, щиро вдячні за підтримку та надану гуманітарну допомогу усім небайдужим калинівчанам, зокрема, Владиславу Бартошу, Анатолію Страшнюку-Канюці, Івану Канюці, Едіті Поліщук, Вадиму Корнійчуку, Олегу Бенько, Ігору Мукомелу, Леоніду Коліснику з побратимами с.Дружелюбівка, колективу Калинівської міської ради, вінничанам Олегу Парфілову та Олександру Михаліні, жмеринчанину Андрію Крупському, а також Володимиру Морозову і Анатолію Таранюку за збір та доставку вантажу до с. Магдин Овруцького району Житомирської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь