Пошук

59 (позачергова) сесія Калинівської міської ради 7 скликання (2-ге засідання)

Дата: 31.03.2020 18:02
Кількість переглядів: 424

Фото без описуФото без описуФото без описуВ зв’язку з дотриманням карантинного режиму вже друге засідання 59 (позачергової) сесії Калинівської міської ради 7 скликання відбулось сьогодні  не у приміщенні, а надворі. Одним із основних питань порядку денного сесії було внесення змін до бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та виділення коштів на першочергові заходи щодо забезпечення посиленої готовності закладів охорони здоров’я Калинівської міської ОТГ та Калинівського району до боротьби з епідемією, спричиненою коронавірусом COVID-19.

Депутати міської ради одноголосно ухвалили рішення про спрямування коштів з бюджету Калинівської міської ОТГ на наступні заходи:

КП «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради - 41 534,50 грн, зокрема:

- на придбання ранцевого оприскувача для проведення робіт з дезінфекції - 1 000 грн;

- на заробітну плату з нарахуваннями (додаткова доплата до заробітної плати медичним та іншим працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19), на період виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19), визначений у рішенні Кабінету Міністрів України про встановлення карантину, до завершення виконання цих заходів) – 40 534,50 грн.

Для забезпечення продуктовими наборами одиноких інвалідів І-ої групи, ветеранів Другої світової війни, одиноких непрацездатних громадян (на період карантину, пов’язаного з гострою респіраторною хворобою COVID-19), що проживають на території Калинівської міської ОТГ, виділено 30 000 грн.

На придбання дорожніх знаків для облаштування блокпостів на в’їздах та виїздах з м. Калинівка (на період виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19) - 16 902 грн.

З бюджету Калинівської міської ОТГ виділено 170 320 грн на 25 тисяч захисних масок, які будуть пошиті на ПрАТ «Калина» м. Калинівка та роздані безкоштовно мешканцям через мережу аптек міста.

Також виділено 281 250 грн на придбання респіраторів, костюмів біологічних, бахіл одноразових, халатів одноразових, окулярів герметичних, захисних багаторазових щитків для обличчя, які будуть передані Калинівській центральній районній лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь