Пошук

Облаштування ресурсної кімнати в загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м.Калинівка

Дата: 25.10.2019 14:25
Кількість переглядів: 608

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВідтепер, завдяки створенню ресурсних кімнат в школах нашої громади, інклюзивна освіта стає ближчою до особливих дітей. В загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1 м.Калинівка облаштовано ресурсну кімнату, в якій 11 дітей з особливими освітніми потребами матимуть змогу навчатись за індивідуальним планом розвитку. Це сприятиме швидкій адаптації дітей з особливими потребами до навчального процесу, підвищенню ефективності їхнього навчання на основі корекційно-розвиткової роботи, сенсорної стимуляції та емоційного розвантаження. Досвідчені профільні спеціалісти: тифлопедагоги, логопеди, психологи, спеціалісти з лікувально-фізичної культури проводять з дітьми як індивідуальні, так і групові заняття. Тривалість індивідуального заняття становить 20-25 хв., групового – 35-40 хв.

Реалізація проекту стала можливою завдяки коштам, виділеним з місцевого бюджету, та коштам з державного бюджету у вигляді субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами. За кошти місцевого бюджету було здійснено капітальний ремонт приміщення з облаштуванням в окремій кімнатці душової кабіни, раковини та водонагрівача. Також придбано ряд корекційних засобів навчання і спеціальних  тренажерів, зокрема масажний стіл, шведську стінку, дошку Євмінова, орбітрек, велотренажери механічні, тренажер магнітний, бігову доріжку, корекційно-розвиваючий матеріал (розвиваючі іграшки, дидактичний матеріал).

В загальній сумі видатків на облаштування ресурсної кімнати навчального закладу видатки місцевого бюджету становлять 55 відсотків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь