Пошук

Делегація з Баранівської міської ОТГ Житомирської області

Дата: 17.10.2019 08:22
Кількість переглядів: 380

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНашу громаду з робочим візитом відвідала делегація Баранівської міської ОТГ Житомирської області на чолі із міським головою Анатолієм Душко.

В ході зустрічі обговорили основні напрямки діяльності громад у сфері освіти, культури, медицини, житлово-комунального господарства та перспективи подальшого розвитку. Наших гостей особливо зацікавив практичний досвід впровадження новітніх технологій сортування та утилізації твердих побутових відходів, так як Баранівська міська ОТГ, крім міста, налічує ще 32 села, тому питання сортування та переробки сміття є для них дуже актуальним. Під час робочої поїздки члени делегації відвідали сучасну сміттєсортувальну станцію, яка почала функціонувати у нашій громаді в цьому році, полігон твердих побутових відходів. З роботою сортувальної лінії твердих побутових відходів присутніх ознайомили завідуючий сміттєсортувальної станції Максим Магла та директор КП «Благоустрій» Артем Дембовський.

Представники Баранівської міської ОТГ відзначили  добре налагоджену роботу  у Калинівці по сортуванню відходів на дрібні фракції, адже від цього залежить збут твердих побутових відходів для подальшої переробки. Калинівська громада активно будує зв’язки та нарощує співпрацю із прямими переробниками вторсировини, що позитивно впливає на  впровадження системного поводження з ТПВ в регіоні.

Ми радіємо таким візитам, тому що для нас важливо обмінюватися досвідом та мотивувати колег з інших громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь