Пошук

Музичний фестиваль «Pokrova Fest»

Дата: 15.10.2019 10:03
Кількість переглядів: 430

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису13 жовтня, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня українського козацтва та Дня створення Української повстанської армії, у м. Калинівка відбувся музичний фестиваль «Pokrova Fest».

В рамках заходу для мешканців та гостей міста протягом дня діяли різноманітні локації. На сцені, встановленій на центральній площі міста, з 14.00 год. виступали талановита молодь Калинівщини, гурт військово-патріотичної пісні «Аскєр» м. Вінниця, дует «Кохана, коханий», рок-гурти: «Let’s Play», «The Hypnotunez», «Decorum» та «Медовий полин».

Гості фестивалю мали можливість познайомитись та сфотографуватись з великою тусовкою байкерів, що завітали до нас з усієї області, а також з м.Бердичева. Особливо вразив всіх присутніх 8-річний байкер – калинівчанин, який приїхав на свято на своєму маленькому байку.

Масу позитивних емоцій викликав показовий виступ кінолога зі службовою собакою із військової частини 3028 Національної Гвардії України, які продемонстрували усім, як саме в парі працюють службовий собака та людина.

Протягом всього святкового дня на головній площі міста проводилася виставка-ярмарок декоративно-ужиткового мистецтва, до участі в якій були залучені як містяни, так і гості міста.

Малеча могла поласувати попкорном та солодощами, а також розважитись на чисельних батутах та атракціонах.

Програма фестивалю була доволі насиченою: показові виступи з бойових мистецтв, конкурси, вітання та солодкі подарунки, і на завершення - святкова дискотека.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь