Пошук

Дитячий чемпіонат області з баскетболу

Дата: 20.05.2019 10:30
Кількість переглядів: 510

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.18-19 травня в нашому місті відбувся дитячий чемпіонат області з баскетболу. Змагалися юнаки 2008 р. н. і молодші. Сім команд були розподілені на дві групи. ДЮСШ «Авангард» отримала в суперники колективи Вінниці, Бару та Оратова. За коловою системою мала визначатися доля фінальних стикових ігор.
Першими нам протистояли гості з Оратова. Початок був рівний, але по-троху гості почали відриватися в рахунку. Наші старання ні до чого не призводили, і суперник отримав перемогу.
Завершувався ігровий день поєдинком Бару та Калинівки. Обом командам важко давалося взяття кошика, але гості були на один-два кидки попереду. Вдача була знову не на нашому боці. 
Дві поразки в перший ігровий день залишали нам можливість боротися лише за 5-7 місця. Але, несподівано, в команди Оратова виникли неприємності при більш детальній перевірці документів. Вони знялися з турніру, а наша перша поразка перетворилась в перемогу. З’явився маленький шанс на подальшу боротьбу за медалі. Ми ним і скористалися. Обіграли команду Вінниці з потрібною нам перевагою та вийшли до фіналу, де нас чекав Липовець – переможець іншої групи.
Почали так само, як і проти Вінниці. Наші численні вболівальники, серед яких зібралися старші діти спортивної школи, дорослі шанувальники гри та батьки гнали команду вперед. Ми отримали значну перевагу, яку примудрилися втратити на останніх хвилинах. Прикра поразка з рахунком 29-30 і лише срібло.
Наші героєневдахи))))) Гвоздаков Ілля, Носанчук Володимир, Задорожний Ілля, Габрід Богдан, Катеринич Ярослав, Струбчевський Ярослав, Галянт Ілля, Слободянюк Дмитро, Бондар Володимир, Мельник Іван, Буртовий Богдан, Мельник Матвій та тренери Мусієнко Ігор і Кучевський Дмитро.
Кращим гравцем чемпіонату визнано Задорожного Іллю.
Це був останній з чотирьох турнірів в першому півріччі. В нашому активі золото, два срібла та бронза. Осінній сезон розпочнеться в вересні турніром серед старшокласників, який теж прийматиме наше місто. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь