Пошук

Що сталось у місцевій медицині у 2018 році

Дата: 31.12.2018 11:06
Кількість переглядів: 585

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

Медицина займає одне з найважливіших місць у житті кожного з нас. Калинівський міський Центр первинної медико-санітарної допомоги – це гордість ОТГ, адже цей медичний заклад є лідером із впровадження медичної реформи. Міський бюджет повністю покриває усі витрати Центру, а медпрацівники показують найвищий рівень обслуговування громадян. Оснащення: ми маємо один з найновіших апаратів УЗД дослідження в районі, на який було виділено кошти з бюджету Калинівської ОТГ (проведено тендер і придбано за 1млн 335тис гривень). Хочемо зауважити, що ця процедура безкоштовна для пацієнтів Центру! За 2018 рік ЦПМСД було переведено на автономне опалення і тепер весь центр має нормальний температурний режим. Відкритий денний стаціонар, котрий дає змогу пацієнтам отримувати необхідні ін’єкції.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
- "Було придбано шість нових ліжок, постільна білизна, різні медичні інструменти. Обладнаний процедурний кабінет і тепер ми можемо в повній мірі надавати медичну допомогу жителям нашої громади",-розповідає Македонський Василь Антонович - головний лікар ЦПМСД.
Майже усі сімейні лікарі набрали норму пацієнтів, деякі навіть перевищили її, а це означає, що люди довіряють їм найголовніше – життя та здоров’я, і не лише своє, а й своєї родини.
Створений кабінет невідкладної медичної допомоги, тобто вночі, або у вихідні вам не потрібно телефонувати і турбувати свого сімейного лікаря, вам допоможе чергова бригада НМД. Дружелюбівчани також мають власний медичний заклад, котрий минулої весни повністю відремонтували всередині, оновили меблі і закупили медичні інструменти, у них також є денний стаціонар, котрий неабияк радує відвідувачів, адже їхати у місто не завжди зручно.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь