Пошук

День незалежності Польщі у ЗОШ №2-гімназії

Дата: 11.11.2018 10:31
Кількість переглядів: 1071

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

11 листопада Польща відзначала День незалежності. Цьогоріч виповнюється 100 років з моменту відновлення незалежності Республіки. З нагоди свята в різних містах країни заплановано різноманітні заходи, ходи і марші. День незалежності Польщі був заснований в 1937 році і приурочений до дати закінчення Першої світової війни, після якої почався процес відновлення державності. Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-гімназія долучилися до відзначення Дня незалежності Польщі, так як тільки у цій школі вивчається польська мова. У період з 12.11 по 16.11.2018 р. у школі – гімназії
був проведений Тиждень польської мови. До його організації були залучені вчитель польської мови Левандовська Людмила Мартинівна, яка провела велику роботу щодо організації та проведення Тижня польської мови та учні 9-Б, 8-Г класів.
Розпочався тиждень виставкою стіннівок, газет та плакатів, переможцями стали такі учнів 9 – Б класу: І місце – Стахов Максим, ІІ місце – Маркович Аліна, ІІІ місце – Зданевич Софія. Було проведено безліч заходів, такі як: опитування « Моє ставлення до польської мови», де більшість опитаних дітей відповіли, що їм подобається вивчати польську мову та вони мріють побувати у Польщі; презентація учнівських проектів «Ja kocham Polsk?», «Warszawa, Kraków, Rzeszów»; вікторина «Україна - Польща», де учні показали знання про Республіку Польща, дізналися більше про її історію, географію, культуру та економічний потенціал; перегляд фільму про Польщу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь